​Over 30 års erfaring

sports-and-competition (1)

Sikkerhed i fokus

safety (2)

Kvaliteten i top

reward (1)

Reparationsstilladser:

Har du en reparations- eller renoveringsopgave på taget eller i gavlen, som ikke kan løses ved hjælp fra en stige, så tag Tiger Stilladsudlejning med på råd.

Vi har flere forskellige stilladser, der kan bruges til diverse reparationer og renoveringer på boligen eller erhvervsbygningen.

Murerstilladser:

Et murerstillads giver større arbejds- og bevægelsesfrihed for dem, der skal arbejde på stilladset, da det er større og giver mulighed for at arbejde med materialer direkte på stilladset, idet det må belastes med den dobbelte vægt i forhold til et facadestillads.

​Rullestilladser:

Et rullestillads er til dig, der ikke har brug for at montere et helt stillads, men som skal udføre enkelte maler- eller mureropgaver på mindre bygninger, hvor en stige ikke kan klare opgaven.

Rullestilladset er en nem og billig løsning med stilladsudlejning og kan bruges indvendigt som udvendigt, ligesom det nemt kan flyttes frem og tilbage efter behov​

Facadestilladser:

Vi har stort speciale i stilladsudlejning og opsætning af facadestilladser i forbindelse med tagarbejde, vinduesudskiftning eller en renovering af facaden.

​Et facadestillads er en hurtig, let og økonomisk løsning til både villaer og erhvervsbygninger.

Skorstensstilladser:

Har du haft skorstensbrand, eller skal skorstenen mures op? Uanset til hvilket formål, så kan du med et skorstensstillads klare arbejdet.

Et skorstensstillads er specialbygget til arbejdet på en skorsten, da det er bygget rundt om selve skorstenen med bukke hen over rygningen.

Liftudlejninger:

I samarbejde med Nordjysk Lift tilbyder vi liftudlejning til de af vores kunder, der har brug for at komme op i højden i forbindelse med eksempelvis montering af ventilationsrør, maling af lofter, reparationsarbejde på taget eller gavlen med mere.

En lift kan bruges ind- som udvendigt og er en nem løsning frem for et stillads.

Ring til os på telefon 64 73 15 98, send en e-mail til tigeraps@c.dkeller udfyld kontaktformularen her på siden. 

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Tiger Stilladsudlejning ApS

CVR: ​20657774

Kontakt os

Tlf.: 64 73 15 98

E-mail: tigeraps@c.dk