​Over 30 års erfaring

sports-and-competition (1)

Sikkerhed i fokus

safety (2)

Kvaliteten i top

reward (1)

​Tiger Stilladsudlejning - stilladsfirma med mange års erfaring

​Vores stilladsfirma, Tiger Stilladsudlejning, stammer tilbage fra 1978, hvor rigger Jon Flindt startede virksomheden med eneste hjælp fra én medarbejder. Siden 1994 var sønnen medhjælperen og i 2005 blev firmaet til et ApS og kørt videre af sønnen, stadig sammen med én ansat. 

Sammen fik vi stablet en god og sund virksomhed på benene og har siden fået mange faste kunder på grund af vores trofaste arbejde og høje kvalitet.

Stilladsfirma med fokus på sikkerhed og kvalitet

Jon Flindt stoppede i virksomheden i 2005 og lod sønnen Michael Flindt overtage. Han driver nu stilladsfirmaet sammen med én ansat og sørger for, at det høje værdisæt bliver ført videre i det fremtidige arbejde. 

Vi har mange års erfaring inden for udlejning og opsætning af stilladser til både private og erhvervskunder, og vores faglige kvalifikationer sikrer dig et arbejde i højeste kvalitet.

Vores fokus ligger på sikkerhed frem for alt. Det sikrer vi gennem en korrekt opsætning og skræddersyede løsninger, der behovs-, økonomisk og lovkravsmæssigt matcher dine ønsker og arbejdsbehov.

Hør mere om vores fleksible service​

Vi stræber efter at overholde alle indgåede aftaler og tilbyder ligeledes en fleksibel service, hvor vi arbejder efter dine arbejdsforhold. Vi udlejer og opsætter stilladser for såvel private kunder som erhvervskunder på hele Fyn, øerne og i trekantsområdet. 

Du kan læse meget mere om vores stilladsfirma her på hjemmesiden, ligesom du også er mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe til os på telefon 64 73 15 98 eller ved at sende en mail til tigeraps@c.dk. Her kan du få yderligere information og foretage en bestilling af stilladsudlejning. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Tiger Stilladsudlejning ApS

CVR: ​20657774

Kontakt os

Tlf.: 64 73 15 98

E-mail: tigeraps@c.dk