​Over 30 års erfaring

sports-and-competition (1)

Sikkerhed i fokus

safety (2)

Kvaliteten i top

reward (1)

Stilladsopsætning

Når du lejer et stillads gennem Tiger Stilladsudlejning, kommer vi og opsætter stilladset, da vi altid tilbyder en total løsning med udlejning, levering, op​sætning og demontering.

Professionel opsætning​

Ifølge lovgivningen er det kun kvalificerede fagkyndige, der må stå for opsætningen af et stillads. Det skal være opstillet forsvarligt i overensstemmelse med den type arbejde, der skal foregå på stilladset, i forhold til understøttelses- og fastgørelsesforhold samt belastninger i form af eksempelvis vejrforhold.

Med vores mangeårige erfaring kan vores kvalificerede medarbejdere sørge for, at stilladset er opstillet og sikret efter alle sikkerheds- og lovkravsmæssige forhold, ligesom vi sørger for fuld sikring mod nedstyrtning ved både opsætning og nedtagning såvel som under selv arbejdet på stilladset.

Med os som din professionelle stilladsmontør er du garanteret, at arbejdet kan udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt.

Få mere information​

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 64 73 15 98 eller e-mail tigeraps@c.dk, hvis du vil vide mere om reglerne inden for opsætning af stilladser.​

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Tiger Stilladsudlejning ApS

CVR: ​20657774

Kontakt os

Tlf.: 64 73 15 98

E-mail: tigeraps@c.dk