​Over 30 års erfaring

sports-and-competition (1)

Sikkerhed i fokus

safety (2)

Kvaliteten i top

reward (1)

Murerstillads og rul​lestillads udlejes

Både privatpersoner og erhverv kan have gavn af et rullestillads eller et murerstillads alt afhængigt af opgaven, og derfor udlejer vi hos Tiger Stilladsudlejning ApS både rullestillads og murerstillads til private og erhverv i området nær Odense og Assens samt det øvrige Fyn.

Uanset om du skal bruge et murerstillads eller et rullestillads, kommer vi selvfølgelig gerne og sætter stilladset op samt tager det ned igen, når du er færdig med at bruge det.

Skal du vælge et murerstillads eller et rullestillads?

Har du behov for at skulle arbejde med dine materialer på stilladset, vil det være oplagt at vælge at leje et murerstillads, da det kan tåle en ekstra stor belastning.

Skal du omvendt kun udføre små opgaver på bygninger, hvor du ikke har mulighed for at anvende en stige, kan du med fordel leje et rullestillads. Det kan både bruges inde og ude og kan nemt flyttes efter behov.

Vi tilbyder blandt andet liftudlejning i samarbejde med Nordjysk Lift.

Vi udlejer selvfølgelig også andre typer af stilladser:

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge et murerstillads, et rullestillads eller måske et helt tredje stillads til din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og ved lige præcis, hvilket stillads der er bedst egnet til en given opgave, og vi giver gerne råd og vejledning med på vejen.

Vi kommer også gerne ud til dig og giver et uforpligtende tilbud på udlejning af henholdsvis et rullestillads og et murerstillads, så kontakt os enten på telefon 64 73 15 98 eller e-mail tigeraps@c.dk.

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Tiger Stilladsudlejning ApS

CVR: ​20657774

Kontakt os

Tlf.: 64 73 15 98

E-mail: tigeraps@c.dk