​Over 30 års erfaring

sports-and-competition (1)

Sikkerhed i fokus

safety (2)

Kvaliteten i top

reward (1)

Facadestillads til facade-, vindues- og tagarbejde

Hos Tiger Stilladsudlejning ApS tilbyder vi udlejning og opsætning af enhver form for facadestillads til kunder i området nær Odense og Fredericia samt resten af Fyn. Vi klarer alle opgaverne i forbindelse med det ønskede facadestillads, og vi udfører stilladsarbejde for både private og erhverv.

Sikkerhed og kvalitet i fokus ved leje af facadestillads

Et facadestillads kan blandt andet benyttes i forbindelse med tagarbejde, facaderenovering og vinduesarbejde samt mange andre opgaver i højden. Vi klarer naturligvis det hele lige fra udlejning til at sætte det op og at pille det ned igen. Vi tilbyder også murerstillads, hvis der er tale om en større belastning.

Vi har mange års erfaring med udlejning og opsætning af facadestilladser, og derfor kan vi også tilbyde skræddersyede løsninger. Vores faglige kvalifikationer sikrer, at dit facadestillads bliver korrekt monteret. 

Vi svarer gerne på spørgsmål, ligesom vi tilbyder råd og vejledning.​

Vi har stort fokus på sikkerhed og kvalitet. Derfor kan du altid være sikker på, at sikkerheden er i orden, når du lejer et facadestillads hos os. Vi opfylder alle lovkravsmæssigt krav, regler og love. Vi tilbyder endvidere liftudlejning i samarbejde med Nordjysk Lift.

Kontakt os for at få et uforpligtende stilladstilbud

Vi kommer gerne ud for at kigge på opgave. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på stilladsopgaven. Vi garanterer altid en sikker og professionel opsætning af det ønskede facadestillads. 

Du kan ringe til os på telefon 64 73 15 98, eller du kan sende en e-mail til tigeraps@c.dk.​

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Tiger Stilladsudlejning ApS

CVR: ​20657774

Kontakt os

Tlf.: 64 73 15 98

E-mail: tigeraps@c.dk