​Om Tiger Stilladsudlejning

​Tiger Stilladsudlejning stammer tilbage fra 1978, hvor rigger Jon Flindt startede virksomheden med eneste hjælp fra en medarbejder.

Siden 1994 var det sønnen der var medhjælperen og i 2005 blev firmaet til et ApS og kørt videre af sønnen, stadig sammen med én ansat.

Sammen fik vi stablet en god og sund virksomhed på benene og har siden fået mange faste kunder på grund af vores trofaste arbejde og høje kvalitet.

Sikkerhed og kvalitet frem for alt​

Jon Flindt stoppede i virksomheden i 2005 og lod sønnen Michael Flindt overtage. Han driver nu firmaet sammen med en ansat og sørger for, at de høje værdisæt bliver ført videre i det fremtidige arbejde.

Vi har mange års erfaring inden for udlejning og montering af stilladser til både private og erhvervskunder, og vores faglige kvalifikationer sikrer dig et arbejde i højeste kvalitet. Vores fokus lægger på sikkerhed frem for alt. Det sikrer vi gennem en korrekt montering og skræddersyede løsninger, der rent behovs-, økonomisk og lovkravsmæssigt matcher dine ønsker og arbejdsbehov.

Fleksibel service​

Vi stræber efter at overholde alle indgåede aftaler og tilbyder ligeledes en fleksibel service, hvor vi arbejder efter dine arbejdsforhold.

Vi udlejer og monterer stilladser for såvel private kunder som erhvervskunder på hele Fyn, øerne og trekantsområdet. Du kan læse meget mere om vores stilladsudlejning her på hjemmesiden, ligesom du også er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 64 73 15 98 for yderligere information og bestilling.

  • Præcision og kvalitet i fokus
  • Mange års erfaring
  • Garanterer høj sikkerhed

Et hurtigt spørgsmål?

Bare smid en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Tiger Stilladsudlejning ApS

CVR: ​20657774

Kontakt os

Tlf.: 64 73 15 98

E-mail: tigeraps@c.dk