Stilladsmontering

Når du lejer et stillads gennem Tiger Stilladsudlejning, kommer vi og monterer stilladset. Da vi altid tilbyder en total løsning med udlejning, levering, montering og demontering.

Professionel montering​

Ifølge lovgivningen er det kun kvalificerede fagkyndige, der må stå for opsætningen af et stillads. Det skal være opstillet forsvarligt i overensstemmelse med den type arbejde, der skal foregå på stilladset, i forhold til understøttelses- og fastgørelsesforhold samt belastninger i form af eksempelvis vejrforhold.

Med vores mangeårige erfaring kan vores kvalificerede medarbejdere sørge for, at stilladset er opstillet og sikret efter alle sikkerheds- og lovkravsmæssige forhold, ligesom vi sørger for fuld sikring mod nedstyrtning ved både opsætning og nedtagning såvel som under selv arbejdet på stilladset.

Med os som din professionelle stilladsmontør er du garanteret, at arbejdet kan udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt.

Få mere information​

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 64 73 15 98 eller e-mail tigeraps@c.dk, hvis du vil vide mere om reglerne inden for montering af stilladser.​

  • Præcision og kvalitet i fokus
  • Mange års erfaring
  • Garanterer høj sikkerhed

Et hurtigt spørgsmål?

Bare smid en besked her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

Tiger Stilladsudlejning ApS

CVR: ​20657774

Kontakt os

Tlf.: 64 73 15 98

E-mail: tigeraps@c.dk